Känner att jag måste skriva något

Denna söndag, har varit som alla andra söndagar så att säga. Upp vid 11, jag sitter lite vid datorn. Sedan frukost såklart. Till duchen. Sedan började jag att läsa i min bok. Den är fortfarande inte riktigt utläst. Dumma Elvira som tog en 374 sidig engelska bok. Den skulle varit utläst tills imorgon, då vi ska skriva en bokrecension på engelskalektionen. Så nu har jag suttit och skrivit anteckningar om boken. Jag har också pluggat en hel del matte. Har prov på tisdag och jag behövde friska upp minnet lite. HIstoria prov på fredag, måste börja plugga till det imorgon. Massor av plugg att "se framemot", verkligen inte. Kan det inte bara ta slut ? Som jag sagt tidigare julen kommer närmare och närmare. Men jag har massor att stå i nu. Skolan t.ex. och jag måste fixa allting med STS till Kanada resan. Ska plugga ett år där hoppas jag. Men det är upp till mig om jag gör allt jag ska, men det är något jag verkligen vill göra.

Söndag, första advent

Idag känner jag inte för att gnälla, även fast det skulle vara skönt. Jag har inte riktigt kommit någonvart ännu. Sitter i mina sidenkallingar och nattröjan och spanar in vad som händer. Idag har jag en hel del att göra läxor som vanligt. Blir att jag tar tag i det idag. Sedan kan jag se fram emot att det är Gossip Girl idag klockan 19.00. Skolan slutar också rätt snart 19 december.

Första lussebullen

Idag åt jag första lussebullen, mamma hade bakat några. Den var väldigt god. Förut tyckte jag inte ens om lussebullar, men jag har märkt att det ändrats med tiden. Det börjar bli nära till julen nu. Imorgon är det första advent. Jag ska nog snart sova. Är väldigt trött och grinig/sur.

Förjävligt

Allting bara suger och är dåligt. Jag är förbannad. Msn fungerar inte även fast jag bytte lösenord. Jag har en hög läxor och prov. Avlider snart på riktigt. Det är förjävligt lovar det. Minsta lilla sak gör mig förbannad. Jag har en engelska bok som jag måste läsa ut till måndag. Hur ska detta sluta ? Ingenting är bra

Är det möjligt ?

Jag har träningsverk i nacken och i revbenen efter trorsdagen idrottslektion, hur är det möjligt? Det är inte direkt några vanliga ställen att ha träningsvärk på. Men vi körde Boxersize, jobbigt som tusan, med tanke på att jag har slutat träna. Det borde tagit en hel del.

Helgen blir till att enbart plugga. Jag hinner inte ens träffa vännerna. Vilket liv jag har, snarare inget.

Hektisk dag

Jag och Caroline såg Amir han som skriver gaybloggen. Det var någon tjej som tog hans autograf. Han stod på plattan ungefär vid Burgerking. Jag köpte skor och hårtoning. Nästa steg är att jag ska tona håret. Hoppas på ett bra resultat. Mamma var inte så glad på mig för att jag hade köpt hårfärg. Nu kollar jag på Idol. Vet inte vad som händer idag, verkar vara helt dött. Johan fyller år idag också, grattis på honom !

Flash

jag är i skolan och håller på med min flashhemsida. Vi ska göra sidan år vår renässansperson. Sedan ska vi lägga in information och sådant. Dagen slutar 14.45 då blir det stan .  

Önskelista

Jag har tänkt att det är dags att skriva sin önskelista. Jag har en hel del saker jag önskar mig bland annat en ny dator, den jag har gått i pension känns det dom. Skulle vara kul med något nytt fräscht liksom. Jag önskar mig mängder med kläder. Objektiv till min systemkamera. Ny Ipod vore bra. Massor av annat också. Julen är nära nu. Jag har gått runt och sjugit och visslat på jullåtar idag. Det har pågått i ett antal dagar nu.

Dagen har varit bra. Vi hade Boxersize på idrotten (ursäkta stavningen). Det var kul men väldigt jobbigt. Jag har inte tränat så hårt på sistone. Känner att jag måste göra något åt mina träningsvanor. Som det ser ut nu tränar jag enbart yoga på onsdagar. Det kan vara en idé att göra lite styrka hemma då och då. Man vet aldrig vad som händer under julen. Jag ska önska mig en boxningssäcka och boxningshandskar. Det blir ett antal miljoner saker att önska sig.

Stan imorgon

Stan imorgon med Caroline. Jag hoppas jag hittar det jag ska hitta. Kanske till och med titta på julklappar till familj och vänner. Sedan vill jag hitta skor.

Madagaskar

Pingvin 1 : Ska vi berätta att Bensinen är sluta ?
Pingvin bossen : Nej, vinka och le pojkar, vinka och le.



Jag vill ha Uggs

Dessa "Uggsliknande" skor är från Din Sko de kostar 299:- Jag vill ha dem, men då får jag leta efter dem på fredag.  då ska jag till stan med Caroline.


Life of Ryan

Jag kollade på Life of Ryan idag. Är inte Ryan Sheckler grymt snygg ? Han är Skatare det är så hett.




Läs min blogg !

Snälla, snälla, snälla ! Läs min blogg.

Gymnastik

Jag ska snart iväg och träna de små ynglen.

Tomten

Jag har bestämt mig för att hitta Tomten på så många olika språk som möjligt.

Tomten - Svenska
Santa Claus - Engelska
Julefar - Danska
Tonttu - Finska


kommer flera.....

Papa Roach - Forever


Family Guy <3


Då och nu

Förut var det så att nästan alla ungdomar, eller de flesta personer jag känner hade Playahead. Nu känns det som alla har lagt Playahead på hyllan. Nu är det Facbook som gäller. Jag är precis så, jag har lagt playahead på hyllan och nu gäller facebook. Själv tycker jag att det är mycket mer effektivt. Det är lättare att hitta personer och vänner.

Grattis Farmor :)

Idag fyller farmor år. Vi ska hem till henne och farfar på middag ikväll.

Twilight

Jag vill se filmen, läsa boken och höra ljudboken. Den verkar vara så underbar. Det har jag iallafall hört från Sofie. Så jag tror det jag med. Jag hoppas på att filmen är bra ser framemot att se den väldigt mycket. Kan inte vänta!


Beverly Hills

Jag missade de nya ansnittet av Beverly Hills, attans. Vår boxer fungerar inge vidare just nu. Jobbigt jobbigt.

1 månad kvar

Idag är det bara en månad kvar till julafton. Blir glad av tanken på julen.

Snöbilder


Family Guy

Jag har suttit och tittat på Family Guy, Det är stört roligt och helt underbart. Skrattade väldigt mycket. En bra sysselsättning på min måndag. Jag funderar på att se lite mera Gossip girl.

Snö...

Snö, snö, snö och ännu mera snö. Det kändes lite motigt att gå till skolan idag det kändes som hela himlen hade öppnat sig. Jag tog fel skor idag tog sneakers, ingen bra idé. Blev redan lite blöt när jag hade kommit utanför dörren. Det blev nästan så att jag satte på mig hela vintergarderoben. Vantar, mössa, halsduk och dunjackan med luvan på.

Men dagen flöt på ganska bra. Vi hade dans på idrotten, bugg. Det var kul att dansa med en kille som kunde föra. Det var minde kul när killen som man dansa med inte gjorde någonting. Själv tycker jag att det är kul med dans. Jag är ganska bra på det enligt mig själv.

Låt den rätte komma in

Idag har varit en seg dag. Jag och brorsan satt och kollade på Låt den rätte komma in. Den var väldigt skum och inte speciellt bra. Det var svårt att förstå den jag förstod inte vissa saker. Jag tyckte att filmen var ganska förutsägbar, kändes som jag visste vad som skulle hända. Jag har boken men jag har bara läst lite på den, jag tycker den är för tjock och för liten text. Filmen får en 2a. Den var seg och så.

Snow Patrol - Chasing cars


Inte så lätt

Det är inte lätt alla gånger att vara mig. Det är inte lätt när det är svårt....

Mormor

Jag kom precis hem från mormor. min familj och jag åt middag hos henne. Mycket god mat, efterrätt och choklad. Det blev Uno spelande också. Mycket bra slut på en jobbig dag i skolan. Hade som sagt öppet hus idag. Men vi hade vanlig lektion i multimedia. Vi gör hemsidor om vår renäsans person. Lite överdrive kanske. Ja ja men så är det ibland. Nu sitter jag bara här på rumpan och gör ingenting.

Komplicerat och svårt

Varför är allting så komplicerat & svårt ibland ?

Öppet hus!

Hälsa på mig Imorgon på Huddingegymasiets öppet hus !

The Cure - Friday I'm in love


G 'n R

Guns 'n Roses har släppt en ny platta, Chinese Democracy. Den släpps imorgon. Jag hoppas den är bra. Det sägs att den är väldigt mytomspunnen. Axl Rose håller sig inte till det gamla vanliga utan nu innehåller skivan en blandnikng av, dansmusik, funk, industri och rock. Mera information här. Jag hopps plattan lever upp till sina förväntningar. Självklart ska jag skaffa den. Kanske till och med är en bra julklapp till någon.


Vinter

Jag undrar när vintern börjar. Är det när snön faller ? Eller när det börjar bli minusgrader och is ? Jag har ingenaning egentligen. Vet inte hur lång vintern är heller. Någon som vet ?

Snö


Volbeat

Volbeat konserten nu 12 december  har varit slutsåld länge. Men var inte ledsna för det. De kommer tillbaka 5 mars. Det som är synd är att nästan alla konserter på Debaser är 18 års gräns. Jag hoppas jag ska dra på Volbeat i mars, då är jag iallafall 18.

Sedan var det lite andra jag ville gå på men som sagt är åldersgränsen 18 år. Hade gärna sett Johnossi, mm. Jag tycker inte det är kul med 18 års gränsen när man bara är 17 år.

jobb

Jag har börjat tänka på vad jag ska bli och så. Inte riktigt säker ännu, men antagligen något inom media. Tycker det är så himla kul att hålla på med foto och sådant. Jag är mera den praktiska typen än teoretiska. Iallafall enligt mig själv. Jag känner själv att jag valde rätt till gymnasiet. Men det kan ju ändras vad man vill bli. Det finns så mycket kul i den stora världen. Det vimlar av jobb. Frågan är vilken väg ska vi gå ? Jag tro det är många precis som jag sitter och inte riktigt vet vad det vill göra i framtiden. Det kan finnas något man verkligen brinner för att göra, fast antagligen inte hos alla. Eller vad vet jag... Jag hoppas iallafall jag är på rätt väg. Vilken väg ska man gå ?

Skolfoton

Jag fick precis mina skolfoton nu. Jag vet inte vad jag ska säga om dem. De duger tror jag, klassfotot blev mindre bra på mig.... Ja ja får se vilka bilder mamma vill köpa. Om det blir några alls återstår att se. Egentligen är jag inget fan av skolfoton, det är nästan som en fobi. Jag brukar inte bli så bra på bilderna.

Idag har jag varit hos Matilda (Blåbär). Vi anmälde oss till baskursen för att bli ledare. Eller den är mera att man ska lära sig passa på olika saker. Lära sig grunderna. Sedan chattade vi en hel del på msn och vi tittade på She's the man. Lyckad dag iallafall.

Nu ska jag skriva och kolla lite på intervjun i word jag gjorde igår. Se om jag ska lägga till något eller ta bort något eller ändra.

Godmorgon

Jag vaknade för ungefär 15 minuter sedan. Det är fint väder idag och det ser kallt ut. Idag är jag så gott som ledig nästan iallafall. Idag ska jag få lite gjort. Jag och Matilda ska anmäla oss till baskurs, Jag ska städa, tvätta och byta lakarn och självklart försöka skriva klart intervjun idag.

Dagens

Idag på träningen när Matilda och jag stod vi romerskaringarna så kommer en tjej vi tränar, hon kanske är fem år och hon heter Astrid. Hon börjar av någon konstig anledning, peka finger och säga fuck you.

Astrid: Fuck you
Elvira: Du vet inte ens vad det betyder
Astrid: Jo det vet jag visst
Elvira: Vad betyder det då ?
Astrid: Pilla dig i rumpan!
Elvira: Hahahah
Matilda: Hahahah


Det var helt klockrent.....

Retro


Kolla vad jag ser

Jag kollade precis ut genom fönstret. Gissa vad jag ser ? jo snö som faller. Jag som ska gå till träningen och vara ledare. Jag får smaka på snöflingorna med tungan. Det är mörkt och kallt ute. Vad ska jag göra ? Ska gå i mörkret alldeles själv. känns som det är midnatt eftersom mörkret fallit på. Denna gången smälter inte snön.

Heroes

Efter jag skrev in nästan hela intervjun i word har jag kollat på Heroes. De två senaste avsnitten, det var svårt att hålla sig vaken. Jag tycker Heroes börjar bli lite invecklat nu. Det är lite svårt att förstå allting. Ibland fattar jag inte ens vilka de nya personerna är och var de kommer ifrån. Det kanske löser sig längre fram hoppas jag. Nu väntar jag på att de 10:onde avsnittet ska komma. Väntar och väntar....

En sak som irriterar mig är att mina skolfoton aldrig kommer. Nu kanske det var tre veckor sedan jag skickade in lappen. Det känns skummt, känns som alla redan fått sina. Eller alla utom JAG! Så det väntar jag också på.

Arbetlivsvecka

Jag sitter hemma och jag har gjort en intervju med Eva som jobbar på Vi på Lidingö. Det gick väldigt bra, tydliga svar och tydligt förklarat allting. Nu ska jag börja skriva ihop intervjun till arbetet. Jag hoppas på det bästa, får ta och underhålla mig med lite musik samtidigt. Jag jobbar hemma imorgon och på fredag också, skönt. Nej men nu måste jag börja, jag återkommer hit senare. Fortsätt läsa och kommentera min blogg.


Älskar låten <3


Hårfixerad

Känns som jag verkligen blivit hårfixerad. Jag funderar på att skaffa hellugg, vill iallafall testa om det blir bra och om jag passar i det. Tänkte att det skulle vara kul att testa. Om jag inte passar i det lägger jag luggen åt sidan. Ingenting att gråta över håret växer på noll tid. Ska jag ta steget och klippa hellugg ?



Jag gillar Heidis lugg

Bullar

Vi fick se Edward Scissorhand idag på fotolektionen. Jag verkligen älskar den filmen, Tim Burtons filmer är väldigt bra. Det är så synd om Edward, han blir bortstött i slutet. Stackarn. Jag älskar Johnny Depp.

När jag skulle åka hem från skolan var det kolsvart. Känns skumt som om det redan är natt liksom. Men men när jag kom hem satte jag igång att baka bullar av alla de slag. De blev väldigt snygga måste jag erkänna. Gott ska det bli med bullar.


Mina bilder till lycka


Jag funderar på

Jag funderar på att klippa så att jag får lite kortare lugg, ser ju knappt skillnad på vad som är långt hår och lugg. Så jag ska fixa till det själv med en sax, jag hoppas att det blir bra, annars blir det inte bra. Sedan skulle jag vilja färga mitt hår till mörkbrunt, men jag får se hur det blir med den saken.

Just är jag hemma vi har håltimme till 13.00 så jag kan njuta ett tag hemma. Sedan har jag två lektioner till, multimedia och foto B. Vi slutar egentligen vid 17.00 men vi brukar få gå tidigare så jag hoppas på det idag. Jag har endel att göra idag. Som att baka bullar och se på Desperate housewives.

Popcorn är mums

Jag sitter här framför bloggen, har tittat en hel del på TV. Sitter och tänker på att mitt hår luktar popcorn, för att jag käkade det förut, men det liksom sitter kvar. Det är ett mysterium och jag låter det vara så.

Jag undarar jag har endel läsare på bloggen, men jag undrar var kommentarerna är ? Var inte blyga att skriva en kommentar. Lovar jag bits inte, ävon om man kan tro det ibland.

Jag har fått Shinedowns låt  på hjärnan, spelar den även på Itunes nu. Desperat eller vad ?

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska komma med för ögonblicket. Eller jo jag tog lite bilder nyligen bäst jag underhåller med dem.




Har världen tappat talförmågan ? Verkar som livet dött ut, har jag rätt ? Sitter här och väntar på att någon ska svara på msn, utan lycka. Samtidigt som jag funderar på frågor till intervjun går ganska bra. Musiken är mitt enda sällskap, bättre än inget. Men nu ska jag inte klaga.



Väldigt bra låt

Well, Momma told me
When I was young
Said sit beside me, my only son
And listen closely to what I say
And if you do this, it'll help you some sunny day (ahhh ya)

Oh, take your time
Don't live too fast
Troubles will come
And they will pass
You'll find a woman
And you'll find love
And don't forget that there is someone up above

And be a simple kind of man
Oh, be something you love and understand
Baby, be a simple kind of man
Oh, won't you do this for me son, if you can

Forget your lust
For rich man's gold
All that you need now
Is in your soul
And you can do this, oh baby, if you try
All that I want from you my son, is to be satisfied

And be a simple kind of man
Be something you love and understand
Baby, be a simple kind of man
Won't you do this for me son, if you can

Oh, don't you worry
You'll find yourself
Follow your heart
And nothing else
And you can do this, oh baby, if you try
All that I want from you my son, is to be satisfied

And be a simple kind of man
Be something you love and understand
baby, be a simple kind of man
Oh, won't you do this for me, son, if you can
So baby, be a simple be a simple man
Oh, won't you do this for me, son, if you can

Hmm måndag

Idag är det måndag och det betydde skola, suck. Men vi började ganska sent, eller sent och sent. 9.30 det var ialla fall en skön liten sovmorgon så att säga. På idrotten körde vi basket, det var kul men väldigt ansträngande blev trött och jag fick till och med håll av det. Jag var väldigt varm efter idrotten, jag kyldes inte ned när jag kom ut i kylan. Vilket var bra.

Nu på eftermiddagen har jag tagit det lungt framför TV:n mycket skönt. Något jag inte har kunnat göra på väldigt länge känns det som. Idag ska jag nog fixa lite frågot till arbetet vi har på fredag, måste förbereda intervjun jag ska hålla.


P.s Jag kommer hålla på och fixa med bloggen framöver se om det hjälper.


Måste bara informera

Detta blir mitt hundrade inlägg i bloggen. Mycket stolt!

Kommande vecka

Måndag : Vanlig skoldag
Tisdag : Vanlig skoldag, men ingen mediakommunikation
Onsdag : Intervju med Eva. Gymnastiktränare och Yoga.
Torsdag : Skriva på intervjuarbetet
Fredag : Skriva på intervjuarbetet
Lördag : Öppethus i skolan 10-14
Söndag : Ta det lungt

Så här ser min kommande vecka ut, väldigt skön och så. Börjar från och med imorgon!

Sjukaste jag sett

Jag satt och kollade på Dirty Sanchez. Det är värre än Jackass och Wildboys. Något av det vidrigaste jag någonsin sett. Det går på MTV på söndagar 22.00-22.30 och 22.30-23.00. Jag orkar inte se nästa tror inte jag vill det heller. Fast det var lite kul också. Massor av smärta såklart! Pain is good!


Ny design på bloggen

Vad tycks om designen ? Jag är inte direkt någon mästare på att fixa design direkt. Men jag lär mig.

Första snön !!!!!!

Lycka den första snön har kommit. Känns nästan som det är jul väldigt snart tror det är 38 dagar ungefär. Inte för att snön ligger kvar så länge men det är fint ialla fall så länge det varar. Det snöar en hel del här. Snön börjar lägga sig lite på räckena, men det mesta smälter på direkten. Man kan hoppas på att det blir en vit vinter.

Bilder bilder & bilder


Hehe

Nu ska jag blogga om ingenting och lite till.

En sak att minnas

"Bara man klarar skolan spelar det ingen roll om man är där"

Tröttttttt.....

Sen kväll som vanligt. Vi hade middag och gäster, det var trevligt. Vi pratade väldigt mycket och lyssnade på både bra och dålig musik. Min musik var ialla fall bra. Pappas var mindre bra, om man ens kan säga mindre bra. Dålig om jag ska vara ärlig. Vi ungdomar spelade kortspel först neger och president ett antal gånger, Sedan blev det finns i sjön en gång. Jag total förlorade på neger och president. Suck ! Däremot vann jag finns i sjön. Så lite stolt kan jag vara. Jag fotade endel också så bilderna lär ju komma upp här.....


James Bond

Filmen var inte den bästa och den var lite invecklad. Mest action hela tiden. Kändes inte riktigty som en Bondrulle. Jag råkade till och med somna lite då och då i filmen. Då slog pappa till mig och sa sover du ?
Snart blir det fullt hus gästerna kommer om ett tag, kul! Just nu sitter jag och lyssnar på Preterium. En kompis är gitarrist i det bandet. Men synd är att jag inte har någon kontakt med honom.

Dags att gå plikten kallar!


Nu är det lördag igen

Snart kommer vår familjs kompisar över, för att sedan ska vi dra och titta på James Bond i Nacka. Jag hoppas den är bra. Men egentligen har jag inga förväntningar direkt, men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Sedan blir det middag och då kommer det lite flera. Det kommer bli kul.

Jag och lill brorsan håller på med ett litet projekt, vi lägger in gamla sakar som vår store brorsa rensat ut ur sitt rum. Men vi lägger till baka en sak varje dag, och han har inte märkt någonting änså länge. Busiga vi är. just nu har vi lagt in två gamla mobiltelefoner och ett kort på honom. Jag fattar inte varför han inte märker någonting. Antagligen är han för upptagen med datorn eller något.


Movienight

Jag och Caroline hade en liten movienight hos mig. Vi skulle först titta på Get Smart. Tyvärr laggade filmen en bit in och avslutades. Så inge mer med den. Då blev det Eurotrip istället. Den är bäst. Speciellt när Cooper säger "This isn't where I parked my car" Det är så klockrent det kommer i de perfekta tilfällena. Inte mer med det kvällen blev väldigt lungt. Enbart jag och Caroline skönt. Synd att Elin inte kom, kunde behövt dig här.

Snart är det sovdags, med ett par välvalda ord säger jag : Godnatt godnatt låt inte trollen ta dig!

Fotomässan

Idag började jag dagen 10.10 mulitimedia. Vi håller på med hemsidor och sådant det kommer bli kul. Idag analyserade vi hemsidor. Dagen var rätt seg, vi slutade 14.45. Kändes verkligen som om vi var sist kvar i skolan. Såg bara våran klass. Det regnade som tusan idag, blev helt blöt.

Efter skolan drog jag till Fotomässan där träffade jag Andreas, en väldigt gammal bra kompis. Kan inte förstår hur längesedan det var vi träffades senast, måste varit flera år sedan. Han hade iallafall fått två av sina bilder utställda, verkligen kul för honom. Han var så lycklig. Jag förstår honom är avundsjuk, faktist ! Han var sig lik och det kändes som gamla tider.

Godmorgon fredag

Nu sitter jag här igen lyssnar på U2 - One och är rätt trött. Men jag ska ta mig uppåt till frukosten. Kör på te och mackor som vanligt. Det fungerar alltid. Jag undarar vad för skojigt som händer idag. Kanske Fotomässan vem vet ?
Som vanligt måste jag lägga in bilder här men det tar jag senare när jag har mera tid. Jag har iallafall sovmorgon idag till 10.10 jag fick sova ut till 8.20.

Time for breakfast, see you !


Chris Cornell - Billie Jean (cover)



Jag verkligen älskar denna version av låten. Chris är fantastisk. Fem av fem toasters !

Lite mera aktivitet

Kanske vore bra om jag var ännu mera aktiv på bloggen. Det gick väldigt bra när jag skrev ungefär fem inlägg om dagen. Då hade jag relativt mycket besökande här. Jag undrar var jag ska skriva om för att väcka intresse. Något tips ? Men jag har en förklaring på låg aktivitet. Jag har varit upptagen med pluggandet hela veckan. Knappt haft en ledig stund. Sedan har jag vell antagligen inte haft något intressant att skriva om. Förhoppningsvis kommer det säkert.

Jag är ganska lättad, för nästan hela veckan har varit proppfull, med pluggande till provet som jag hade idag. Jag kan verkligen pusta ut nu. Eller bara nästan, jag har uppsatsen att ta tag i nu. Men just idag kunde jag verkligen ta det lungt, ta mig tiden att se på något på TV.

Mitt klagande är nästan över. Nu blir det en positiv stämning i bloggen.

Hade tänkt att lägga ut mina Lycka bilder! Men det funkade tyvärr inte! Skumt!
 

Därför lägger jag ut lite bilder på mig själv... Pfft !


LOVAR ATT LÄGGA IN ANDRA BILDER!


Ordspråk av mig själv !

Ingenting är säkert ta alltid osäkerheten före det säkra, som jag brukar säga...

Jag åkte på storstryk när jag och min bror spelade biljard, var har mina skills fösvunnit ? Det finns egentligen bara ett svar, Det är att jag har tappat det, eftersom jag inte tränat. Men det blir back on track, från och med NU !

Idag var det prisutdelning på Mediacirkusen: Kul att se vilka som vann i alla kategorier. Erika vann i foto. Grattis ! Din bild var värd att vinna. I andra fall var dagen rätt seg. Men nu är samhälls provet överstökat. Nu kan jag pusta ut.... Ta tag i nästa grej i högen. Good luck with that!

Jag vill också

Jag kollade precis på Mattias Klums bilder på hans hemsida. Jag vill också kunna ta så bra bilder. Blir avundsjuk och väldigt inspirerad av honom. Jag älskar hans naturbilder och bilder på djuren. Det blir så levande och häftigt. Jag vill också vara en bra fotograf, men det kanske kommer med tiden. Jag borde lära mig ju mera jag fotograferar och redigerar. Foto är någonting jag verkligen älskar. Speciellt när resultatet blir bra och många säger att man är duktig. Det vil jag höra någongång.

Uppnå lista !

  1. Jag vill somna och aldrig vakna
  2. Jag vill äta utan föda
  3. Jag vill springa och aldrig komma fram
  4. Jag vill skrika utan röst
  5. Jag vill bada utan vatten
  6. Jag vill göra snöänglar utan snö
  7. Jag vill flyga utan flygplan
  8. Jag vill hoppa utan stup
  9. Jag vill se utan ögon
  10. Jag vill höra utan ljud
  11. Jag vill prata utan mun
  12. Jag vill sola utan sol
  13. Jag vill andas utan lungor
  14. Jag vill gå utan ben
  15. Jag vill gå i sömnen utan att sova 
  16. Jag vill lyssna på musik utan ljud
  17. Jag vill brinna utan eld
  18. Jag vill dricka saft utan saft
  19. Jag vill svara på en fråga utan svar
  20. Jag vill utan vilja
  21. Jag vill tänka utan hjärna
  22. Jag vill träna utan muskler
  23. Jag vill äta godis utan socker
  24. Jag vill fiska utan fisk
  25. Jag vill äta tårta utan tårta
  26. Jag vill ringa utan nummer
  27. Jag vill säga hej utan respons
  28. Jag vill gå i en laburint och aldrig komma ut
  29. Jag vill peta på en kaktus utan taggar
  30. Jag vill åka bil utan motor
  31. Jag vill sjunga utan text
  32. Jag vill drömma utan fantasi
  33. Jag vill läsa utan bok
  34. Jag vill resa utan resmål
  35. Jag vill baka utan recept
  36. Jag vill vara sjuk utan sjukdom
  37. Jag vill spegla mig utan spegel
  38. Jag vill hata utan hat
  39. Jag vill segla utan segel
  40. Jag vill äta en macka utan bröd

Nu har jag kommit på 20 saker som jag vill göra men för det mesta inte går. Klyftigt!









 


Jag beklagar allting

Ville bara få ut det. Känns som jag är deppig hela tiden och det drar ner stämmningen när jag skriver. Tråkiga miserabla inlägg från min sida. Förlåt för det.

Måste skriva något

Jag kom på att jag inte hunnit eller orkat skriva något idag i bloggen. Har en hel del att stå i, massa läxor, prov på torsdag och en uppsats att skriva om Christofer Columbus. Det tynger ner mig, fast det känns som något mer också gör det. Men jag kommer inte på något, inbilning. Dagen var helt okej, rätt lång slutade med fotolektion. Idag fick vi göra ett antal bilder i Photoshop. La ut en i inlägget innan. Mycket nöjd med den. Kändes rätt lärorikt, fixade fin hy på en bild på mig blev rädd när jag jämförde hur det såg ut från början. Läskigt må jag säga. Tyvärr är den psd format så jag tror inte jag kan lägga ut bilden och visa.

Funderar på att göra denna blogg till en fotoblogg.

Fotouppgift


Fotostund


Paus från pluggandet

Jag pausar ett tag från pluggandet och satte mig vid datorn och valde ut bilder till fotolektionen vi har imorgon. Hittade flera bra bilder, upp till mig att väjla någon imorgon. Nu kollar jag in http://www.myspace.com/2ma2ma. Men snart sta kah återgå till att plugga på samhällen. Jag har fått massor av klarhet i det, så det är väldigt skönt. Provet hoppas jag kommer gå bra på torsdag.

Neg's urban sports big euro stranger rodeo

http://www.youtube.com/watch?v=UWjBURwHB00 Haha kolla in denna film, fanns ingen annan addres så att filmen kunde visas direkt på bloggen. Iallafall ett gott skratt ! Enjoy ! Kolla in alla Neg's urban sports.


Mediacirkus + Skoldag

Dagen började med en kort företagsekonomi lektion, eftersom Mediacirkusen började 10.00. Då var vi i aulan och tittade på filmbidragen. Alla var bra men den bästa var film när en tjej skulle köpa en säng. ¨Såg ut som något helt annat om man säger så. Efter så hade vi vanliga lektioner och vi slutade 14.40. Såg att två av mina foton var utställda på Mediacirkusen och det kändes väldigt bra. Hoppas att folket röstar på mig. Tyvärr så har jag inte bilderna som jag gjort hemma men de kommer. Eller jag har de oredigerade men jag vill hellre visa hur de blev.

Nu ska jag ta mig något att äta kom hem för ett tag sedan. Har lagt märke till att vädret är rässt skumt, det regnar och är soligt men massor av moln ute. Tycker det är fint.


Slapp söndag

Denna dag har jag bara varit hemma och pluggat, pluggat och pluggat. Sedan kollade jag på Gossip girl och efter det gjorde mamma och jag pizza. Hemmalagad pizza är väldigt gott på något speciellt sett vet inte varför. Vid 21.00 satte vi på en film på Tv4 kommer inte ihåg vad den hette.

Nu är det ialla fall sovdags! Skoldag imorgon, pepp ?


U2 - Unchained melody (Cover)


Ingenting

Sitter här och lyssnar på musik och det händer ingenting, verkar vara helt dött. Men jag ska snart ta mig till duschen och sedan ta tag i alla läxor som är över öronen på mig. Ikväll blir det att jag kollar på någon film, eller jag börjar med att titta på Gossip girl avsnittet 19.00.

Vad ska jag säga ? Känns som jag inte har någonting att skriva om nuförtiden. Hmm men det kanske kommer. Besökar antalet har gått ner kraftigt. Vet inte varför, kanske är jag ointressant. Vem vet ? Inte jag iaf.

Jag kan berätta att pappa precis åkte till Usa. Hoppas han hittar de jag beställde av honom, hoppas hoppas!!!!
Iaf han kommer hem på torsdag, så det blir tomt ett tag här hemma.

Besvikelse

Jag som var jätteglad att TV1000 skulle visa I'm not there, men det gjorde dem inte. Det kom någon helt annan film och redan från början misstänkte vi det, men vi brydde oss inte mer om det och vi fortsatte att titta klart på filmen. Vilken besvikelse att det var fel film blev väldigt sur för det. Jag känner mig grundlurad. Filmen som visades var inte ens bra, ingenaning om vad den hette heller. Men jag bryr mig inte direkt.

Istället blev det att vi såg No country for old men. Den var väldigt bra och spännande men rätt lång. Den var lite svår att förstå så mamma fick berätta lite sedan fattade jag grejen.

Ja ja sovdags in a moment, natti natti !

Mysdag

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, har haft på mig myskläder hela dagen, väldigt skönt. Har inte ens orkat sminka mig, har liksom inte varit ute. Det jag gjort i dag var förmesta dels att plugga och titta på TV. Det var skönt att bara gör ingenting.

Snart ska jag kolla på en film I'm not there. Filmen om Bob Dylan, hoppas verkligen att den är bra. Tummarna upp !



Jack White & Alicia Keys - Another way to die

 Nya Bondlåten som ni vet !

Plugg ?

Godmorgon på er alla ! jag gick och la mig vid tolv igår, det var väldigt skönt eftersom jag inte är helt frisk så att säga. Vad som händer idag blir inget att se fram emot, det blir full fart plugga. Men först måste jag käka frukost, mumsigt ! Det känns som det enda man gör är att plugga, man har knappt någon fritid tycker jag. Så då får man vell skapa sig lite, inte det enklaste men det kan fungera.


Godnatt

Dags att sova för mig, är väldigt, godnatt.

Äntligen fredag

Denna dag började inte så bra, men den tog sig frammåt eftermiddagen då jag åkte till stan. Inte för att vi gjorde så mycket men det var mys i alla fall. Nu till kvällen har jag bara tagit det lungt, kollat på Idol och käkat chips, massor av mys. Jag ska vell hitta någon film att kolla på. Rocktema på Idol grymt bra ! Rock 'n roll baby !

Nu till helgen blir det till att plugga och ta det lungt, är fortfarande sjuk ,nacken är inte i form och inte halsen heller. Jo det löser sig det gör det alltid, det kommer fixa sig till slut.

Jag funderar på att sätta på någon film, vet då inte vilken det blir finns oändligt många på Xboxen. Men då har jag i alla fall flera val, vilket jag tycker är bra.

Humör: Stabilt

Action cut !

Hemsidor

Jag sitter i skolan på Multimedialektionen och analyserar hemsidor, jag valde www.1000apor.se jag får länka den senare. 
Det var lite svårt att orka gå till skolan jag mådde mycket sämre idag, höll på svimma när jag var i duschen, inge vidare. Idag blir det nog att bara ta det lungt. Läget är fortfarande ostabilt. 

Kommer mera senare !

Spelar Travian

Jag sitter och spelar på denna hemsidan och kommer antagligen bli beroende av det. Jag länkade i alla fall hemsidan, check it out www.travian.se

Takida - Hardlake village




Det var denna Takida låten jag letade efter, typ älskar den !

Katt vs Skrivare


The Wannadies - You and me song



Denna låten är så underbar ! Real love !

Pfft

Jag och brorsan gjorde middagen tillsammans idag den blev väldigt god, renskav och pasta, kanongott ! Efter middagen tog jag tag i företagsekonomiläxan gjorde en sida i häftet, och det ska vara klart till december, oh lord! Känner stress inför massor av saker, läxor, uppsats och prov. Humöret är lite upp och ner, mera ner än upp om jag ska vara ärlig.

Nu sitter jag och pratar med Gabriella på msn hon har flyttade till Zambia i höstas, sedan dess har jag inte hört av henne. Jag hoppas hon kommer och hälsar på oss snart, eller hon kommer den 17 december, lycka ! Alla vi saknar dig Gabriella, men mest jag ! Här i Sverige klagar alla på kylan under höst och vinter, men i Zambia är det ca 35-45 grader. Lyx säger jag ! gabriella säger att det är för varmt och att man inte kan göra någonting, men jag säger så här att vi svenskar längtar till det varma klimatet, i alla fall JAG !

 Jag och Gabriella på bilden <3

Mums

Jag och brorsan bakade banankaka oj oj den var gudomligt god kan inte beskriva. Sedan satt jag och kollade på Linas kvällsbok med mig själv. Får minnen från när jag och Caroline såg den på bio, det var för några år sedan på Alla hjärtans dag. Det var minnen kommer ihåg alla mängder bilder vi tog.

jag har grymt ont i handleden vet inte vad jag gjort. Gör jätte ont att skriva på tangentbordet, men det är ingenting jag tänker unvika direkt. Måste hålla bloggen uppdaterad. Jag har ont i nacken också jag vet inte om det bara gör ont eller om det är träningsverk. Synd om mig !


Nej, vad hänt !

Hade jag min glansperiod i bara 3 dagar ? Är det så ?

Sjuk

Det är inte okej idag, jag har så grymt ont i halsen, vad ska jag göra ? Sitter här och är jättehungrig, jag får fixa något att käka. Jag vill ha pizza är väldigt sugen på det.

Så läget idag är ostablit.

Skoldagen var okej, eller den tidiga morgonen var förfärlig 8.00 men vi hade 4 lektioner och vi slutade 14.20 ganska bra. Idrotten var ganska kul det blev innebandy. Gjorde lite bra saker på planen.

I alla fall det känns som denna veckan har gått väldigt snabbt. Imorgon är det fredag, fattar inte! Ja ja i helgen måste jag plugga hysteriskt mycket till prov och allting. Det löser sig hoppas jag.


Fortsätt läs och kommentera !


"Lite kaffe och lite annat"



Denna video gör mig alltid så glad, den är klockren !

Lite kaffe och massa Elvira



Säger bara en sak och det är att jag är ett beroende ! Jag ska avslöja att jag har ett bloggberoende...

Svagis Elvira !

Känns som alla mina muskler försvinner eftersom jga inte tränar någonting. Det är inte okej. Den enda träningen jag göt är Yoga varje onsdag. Det är alldeles för lite enligt mig. jag vill ju bygga muskler och så, därför har jag kommit på om jag gör armhävningar och sit-ups varje dag så kommer det löna sig. Jag kommer bygga muskler på noll tid. Bra idé ? Sedan har jag också tänkt att jag ska börja köra med hantlar, de används aldrig ändå. Jag kommer bli väldigt stark !

Som liten har jag alltid hållit igång och var väldigt stark, jag hade massor av muskler. Vad har hänt ?


Yoga

Om ett tag ska jag på yoga, grymt skönt. Mina onsdagar är alltid fullspäckade först är jag tränare i gymnastik från 18.00-19.00 sedan börjar Yogan 20.20-21.20

Later !

Kör på en egobild idag



Look at me !

Klar med författaren !

Woho skulle bara säga att jag precis skrev klart om författaren till Medeltidsarbetet, jag var lite efter med författaren, men nu kommer är jag klar. Känner mig lättade och jag känner mig bra också för att jag tog tag med det på direkten. Creds till mig.

Nu sitter jag här och lyssnar på Ozzy Osbourn - Changes. Funderar också på att ta någonting att äta, jag är väldigt hungrig känner jag. Alla krafterna tog slut när jag skrev om författaren. Dags att lätta från datorn och flyga upp till köket. Får se vad jag hittar för kul att äta.  

Jag har funderat jättelänge på en låt som jag hör ibland på Bandit 106,3 Jag tror att det är Takida som har gjort den men problemet är vad den heter, jag har verkligen ingenaning, min hjärna klarar inte att tänka. Jag får allvarligt talat "Brain meltdown"


Grattis Obama till presidentposten ! Nästan som Julafton för honom iaf.
 
Ciao !


Skola

Snart dags att gå till skolan. Tur att jag har en kort dag idag. Sedan ska jag städa mitt rum ser ut som ett bombnedslag.
Senare idag ska jag vara tränare också, jag hoppas att Matilda kommer idag, skulle vara guldvärt. Skriver mera senare.


See yaa later ! Peace !

Bloggar

Kollade precis in folks bloggar. Jag måste fixa en snygg design på min blogg, vill ha den snygg och stilren, Hur ska jag göra ? Måste tänka ut om jag vill ha några bilder och allting, Det löser sig tror jag.

Fuck jag kom på att vi har boksamtal imorgon på svenskan, vi har läst boken "Tristan och Isolde" Den var svårbegriplig, en klassiker så att säga.

"Why me?" Homer citat



Over and out godnatt ! Later

Den sköra människan

Har glömt att ladda upp bilderna från vårat tema vi hade på Foto B så då gör jag det nu. Luta dig tillbaka och enjoy !



Är väldigt nöjd med bilderna. Älskar verkligen den första bilden. Fick idén till den från en Coldplay video som jag fann på youtube.

Kent - Utan dina andetag



En av mina favorit låtar. Texten är ju bäst grymt fin !

Seg dag massa sovande

Idag var min dag helt ortrolig, har aldrig varit så trött i hela mitt liv känns det som. Matten började ganska bra. Mediakommunikationen säger bara tröttheten slog till. Både jag och sofie halvsov i filmsalen stabilt säger jag. Vi kunde inte rå för det, bara blev så. Den lektionen är ungefär 2 timmar och 40 minuter, tråkigaste på tisdagarna. Vi hade multimedia och Foto B. på fotolektionen skulle vi göra oss själva + en tvilling i samma bild. Kolla inlägget under så ser ni vad jag menar.

Nu på eftermiddagen har jag tagit det lungt ett tag eftersom denna dagen var ganska krävande. Satte igång att göra historialäxan så den blev klar, så nu kan jag ägna mig åt de andra läxorna i högen.

Jag var lite orolig att jag skulle missa Desperate houswives avsnittet idag eftersom våran boxer funkar lite halvt. Jag missade det förra också så jag känner mig lite efter. Men det löste sig så nu sitter jag och slö kollar på hemmafruarna och jag önskar att jag inte blir som dem.

Idag fyller min kusin Ellen 12 år, grattis grattis gumman !


Fotouppgift Tvilling


The Verve - Drugs don't work


Lars Winnerbäck - Solen i ögonen



Kom och tänka på Lars Winnerbäck, har inte lyssnat på hans musik på väldligt länge. Men jag har alltid älskat den. Så jag checkade upp lite på Youtube, och här har vi en favorit !

Lönar sig

Kollade precis på statistiken på min blogg, mycket  glad den börjar stiga sakta men säkert. Det lönar sig verkligen att skriva mycket. Nu är det bara kommentarerna som saknas ju. Det blir nästa steg i min bloggkarriär. Kan underhålla med en bild också.

Morsning


Jens Lapidus Snabba Cash



Jag har precis börjat läsa denna bok, kom in i den på direkten verkar vara grymt bra. Valde att ha den på läsprojektet vi kommer ha varje vecka frammåt. Så vi började läsa idag på engelskan. Men det kommer bli på lite olika lektioner. Tog hem den faktist så antagligen kommer jag läsa den hemma också.

Känner verkligen att jag gillar att blogga. Känns lite lättare på så sätt. Typ som att bikta sig man lastar av allting som man bär på varje dag. Keep up the good work !

Första dagen efter lovet

Hur känns det ? Inte okej

Idag var det första dagen efter lovet, kändes väldigt konstigt att vara tillbaka i skolan, när lovet var så underbart. Skulle lungt behövas ett bra tag till ledighet. Kan säga att denna måndag var väldigt seg, jag var jättetrött och jag halvsov lite på matten. Men så kan det vara ibland. Skolan är ingen vana om man säger så. Eller jag menar att gå upp tidigt på morgonen är ingen bra vana. Om det ens är en vana ?

Nu sitter jag här och letar information om Christoffer Columbus, har ett historiaarbete om honom, eller jag ska skriva 2 a4 sidor om honom. Jag måste hitta den bästa informationen och allt. Sedan ska jag låtsas som jag är honom. Känns lite off.


Bitchslap på Ludde ^^




Haha kusin Ludde får en bitchslap slowmotion ^^ Denna film är från brorsans nya höghastighetskamera..... As cool måste jag säga. Enjoy the moment !

Nynäshamn

Från lördag till söndag har jag varit på landet det ligger i Nynäshamn stockholms skärgård så att säga. Underbart att träffa släkten och kusinerna. Men måste säga att det var grymt massa kallt, brrrr.... Fryser bara jag tänker på det. Jag chillade mest där ute på landet och fotade lite med kameran, blev väldigt fina bilder ! Lägger upp ett smakprov......
Idag söndag var vi bjudna till kusinerna, firande av Ellen som fyller 12 på tisdag. Grattis ! <3 Vi fick se nya radhuset, fint fint ! Såklart ska Oskar alltid bråka med mig när vi ses, det är som en vana. Men det är bara på skoj. Jag gillar hans keps hade på mig den större delen av tiden där. Ge mig den i julklapp !


RSS 2.0