Söndag

Började dagen med att Ebba smsa vid 9. Sedan gick jag upp satte mig vid datan. Läste min läxa i företagsekonomi. Sedan vid 11.30 åkte vi till Skärholmen för att shoppa. vi tänkte köpa ljuslycktor, men inte hittade vi det. Det slutade som vanligt med kläder. Vid 15.00 drog jag och pappa till kusinerna Sean & Connor för att Connor fyllde år idag. Vi blev bjudna på tårta te och kakor. Dom har tydligen skaffat en ny hund samma ras som förr Briard, mycket fin hund.


Lördag

Idag har jag först varit i Farsta med mamma, sedan vid 16 åkte vi till våra vänner Anna fyllde 40 år. Vi hade trevligt och satt ute i partytält och så, god mat och allt. Lite kyligt nu till kvällen, jag hade 2 filtar sjal och skinnjacka.
Resultat mycket trevligt !

Fredag

Jippi det är fredag igen. En dag kvar till helg, eller räknas fredag till helgen ? Kanske, idag vet jag inte vad som händer, tar det sedan. Imorgon ska jag till Julia, längesedan jag såg henne, kul kul ! Nu sitter jag i skolan på en multimedia lektion. Vi har ritat grejer i Flash för att sedan ska animeras.

See you later alligator

Skolan & Vaniljkaka

Idag har jag bara varit i skolanoch haft lite tråkiga lektioner. Nu när jag kom hem, bakade jag vaniljkaka, mums !

Våfflor & Yoga

Denna dag böjade jag med skolan, slutade vid 14.00 drog hem ett tag, sedan åkte jag till Blomman som bor på vägen mot Farsta för hon hade våffelparty med bad i Jacuzzin, mycket skönt ! vid 20.00 drog vi till Yogan i Tomtberga, uppskattas, riktigt kul.

Massa media idag

Idag var det bara massa medialektioner, t.ex. mediekomnuikation, multimedia och foto B, men tisdagar är grymt långa går ända till17.00. Men idag gick jag vid15.40 blev klar med det jag gjorde. Fick göra Memory på fotolektionen tog ingen tid alls. Vi hade foto som sista lektion. Rätt skönt !

First day

Första dagen i skolan 8.10 -14.40 första dagen är det hårt. Men jag träffade iaf kompisarna igen det var ett plus. När jag kom hem var krafterna slut så jag käkade lite och satte mig vi TV:n och slumra till, mycket skönt  !

Benhinneinflamation, suck !

Jag upptäckte idag att jag har fått benhinneinflamation, det gör grymt ont. Så jag har bara tagit det lungt idag. Vid 20.00 drog jag till Elin för att gå en promenad med Elin och Sara, vi pratade lite om att dra till Malta nästa sommar på Språkresa. Vore grymt kul ! Hoppas att jag får. Men jag hoppas att det kan bli ett år på collage någonstans också. Men nu ska jag sova, skolan kallar 8.10 imorgon. Natti natti !

Bio sedan chill med Elin...

Var som sagt på bio med Elin, Sara, Martin, Johan T. Vi ändrade oss och såg i stället "The love guru" riktigt bra var den och väldigt rolig. Efter bion drog jag och Elin hem till henne och drack varm oboy och käkade chokladbollar och hade mysigt. Såklart pratade vi massor om allt  möjligt, men om massa saker vi ska göra, t.ex. spinga, kollo, jobb, etc... Vi ska ta värsta ansvaret nu, kännas bra !

Bio

Idag blir det bio med många :) Orkar inte skriva upp alla men men det kommer bli kul ! Vi ska nog se Batman tror jag på Sergel. Så jag drar vid 16.00

Duktig idag

Känner mig duktig idag. Jag gick upp 10.00, käkade frukost, sedan bar det ut för en springtur och iPoden följde med som stöd. När jag kom tillbaka cyklade jag lite på träningscykeln och jag gjorde lite styrka också, sådant som alltid behövs. Om jag gör detta ett antal gånger i veckan kommer jag se resultat, vore kul ! Eftersom jag inte har något annat att träna, la av med gymnastiken.

Ännu en oviktig dag i mitt liv...

10.30 ringde klockan, jag tränar på att gå upp tidigt. Käkar min frukost, sitter lite vid datorn efter. För att sedan kolla på en film "Illusionisten" med Edward Norton och Jessica Biel. Riktigt bra, men jag halvsov lite ibland, var väldigt trött. Konstigt ? Hmm nej. Så jag sammanfattar denna dag med: Ingenting gjort ! På kvällen gjorde jag äppelpaj, supergod á la Elvajra !

Imorgon fredag, inga planer ännu, får se om jag hittar på något med någon. En sak är säker jag ska iaf springa imorgon, känner mig lite lat på senaste tiden och för lite träning, kan verkligen behövas. NU när jag är så uttråkad på dagarna, jag gör mig själv en tjänst !

Kvällens fegis

Haha spenderade eftermiddagen hos Elin med scones och vattenkrig ! 4 av 5 toastes
Själv blev man ju utsedd till kvällens fegis och jag blev minst blöt också.... Men Jag hade inget
att spruta vatten med, mycket illa måste jag säga ! Aja en lyckad eftermiddag/Kväll  med tjejerna...

Ännu en seg dag

Ja vad ska man säga om denna dag, ingenting direkt, ännu en bortkastad dag i mitt liv. Med en film och massa tid vid datorn, inge spännande, suck ! Imorgon börjar alla skolan förutom jag som börjar 25 augusti. Hmm vad ska jag hitta på ?
Idétorka..... To be continued.....

Design

Jag vet inte vad jag ska ha för design, jag är för lat för att fixa, eller jag vet inte hur man gör måste ajg erkänna !

Första inlägget !

Sitter och snackar med Frazit på msn, längesedan måste jag säga. Hon berätta att hon fick just ett ja från sin pappa att hon får ta hål i naven, underbart säger jag ! Vi snackar också att jag borde ha jibbarstil vilket vi båda tycker är grymt snyggt... Så hon ska hjälpa mig med västa extrem makeovern, fan va spännande, ser fram emot det... Jag kommer bli gangster for sure !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0