1000apor.se

Jag kan verkligen rekomendera denna sidan, den är väldigt rolig och lite parodi på stora bloggare. Jag blir glad när jag kollar in denna sidan. Går inte att undvika den. Om du inte sett den måste du kolla in den.

Just nu sitter jag i skolan på mediakommunikationslektion vi har i datasalen. Vi ska göra reklam.

Kanske kanske !?

Kanske ska börja blogga igen, hmm jag ska försöka iaf, har kännt flera gånger att det inte är någon mening.

Helgen var lyckad var hos Martin i fredags och chillade. På lördagen fyllde farfar 73 år, så då var jag och familjen och släkten på middag, mycket gott och lyckat. Jag och Clara och farmor kollade på gamla kläder på deras vind. Det var spännande både jag och kusinen gillar kläder och accessoarer.

Okej Igår måndag drog skolan igång rätt lungn dag, iaf hade vi skolfoto och ny fotograf vilket var en lättnad. Jag hoppas fotona blev bra kändes helt okej. Jag är ingen som gillar att ta skolfoto, har lite som en fobi. Kanske gått över vem vet ?

Dags att gå till skolan denna kalla höst dag. Dream come true !





23

Hmm en sak jag funderat på, 23 dyker upp överallt, skumt !

Dag med guldkant

Kan verkligen säga att denna dag hade guldkant. Slutade skolan 10.20, hade enbert 2 lektioner. Gympan inställd vår gympalärare har tydligen brutit nyckelbenet, låter inte så härligt, sedan fick vi skippa sista lektionen.
Så dagen blev kort. Kom hem gjorde läxor, inge kul men...

Hjälp ! Jag är deppig för vad jag ska göra i foto B, vi fick ett tema "den sköra människan". Ingenaning om vad jag ska hitta på, är rädd att jag inte får några idéer, känns omöjligt ! Någon som vill ställa upp att vara min modell ?

Jag är glad det är både Idol och Heroes idag, lite lycka ! ^^


Denna dag framåt.

Ja vad ska jag säga vaknade trött som vanligt och snart ska jag till skolan också, men det är skönt med en kortis dag iaf. Antagligen ska jag fixa träningskort efter skolan. Jag måste nämna att det blir min och Matildas första gång som tränare idag, det kommer bli kul. Vet inte riktigt hur det kommer vara men det är återstår att se.

Gårdagen var inge vidare faktist, var så nere, kändes som allt gick åt helvete. Men idag är det en ny dag med nya tag jag hoppas på det bättre.

Är lite egoistisk lägger ut en bild på mig själv...

Tack för mig


Dålig uppdatering

Jahapp förlåt mig, men jag har inte orkat skriva nu på ett tag, iaf jag har inte fårr ordning på min blogg ännu, men det kommer tror jag. Behöver lite hjälp för at den ska vara i topptrim.

Just nu sitter jag på en multimedialektion och animerar i flash, jag gjorde en flygandematt. Sedan blir sista lektionen foto B och jag slutar ungefär vid 17.00, men det brukar bli tidigare. Man får gå när man gjort klart.

Efter skolan tror jag och Matilda ska fixa träningskort, ska börja träna yoga på onsdagar och sedan blir det vell lite annat också.

Frazit jag kallar på designhjälp !

Hoppas du hör mitt rop på hjälp..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blogg under konstruktion !

Nu är bloggen under konstruktion så ni vet ! Eller om ni ens bryr er....

Skola + Stan med Frazit

Idag har jag skola först sedan blir det stan med Frazit.

RSS 2.0