Chill

Började dagen med att se Kungfu Panda med brorsan, den var bra, Jack Black har pandans röst. Efter det har jag sett 2 Heroes avsnittt och jag somnade lite halvt, inge bra det. Nu ikväll vet jag inte vad som händer, om det blir mera film och mys eller något helt annat. Möjligtvis blir det CS om jag får det att fungera. Blondiecrew kanske kommer över vem vet.

Sooner or later !

"Nu eller aldrig Johan"


Är det så !? Så är det !

Idag när vi spelade CS och hade kul med micken hos Elin, kom jag och Sara på en sak.......Sara är min mamma och jag är hennes mormor.......Hur går detta ihop !? En sak vi har funderat på, sanningen lär komma fram hur som helst.

Jaja mer om CS- kvällen jag var allmänt dålig på CS med mitt prat i micken ägde lätt. As jobbig och allting som man kan vara. Blev också härmad av en Gbg-person. jag sa "Vadå bana?" han sa samma sak med tjejröst. Haha men jag brydde mig inte så mkt körde mitt race. jag var grymt på snacket omgivningen garvade.

Mission complete !

Wäääh fy fan va fail !

Jag har precis tagit en lång varm dusch väldigt mysigt ! Nu sitter jag och uppdaterar lite på bloggen.

Tänker på gårdagen inge vidare direkt, allting sket sig ! Ingen fest, Tullinge sög. Kan sammanfatta med ordet FAIL!
Alla tjejer drog hem till mig och slaggade, massa mys. Frazit du blev lite packad gumman. Men det var bara kul.
Du underhöll oss hela kvällen, tack !

Idag ska jag städa rummet kolla på film och sedan ikväll bär det av till Elin för lite "tjej lan" vi ska spela CS. 
I söndags vi lanade med min brorsa och hans kompisar , jätteroligt. Lyckat söndag kväll ! Shyssta grabbar det !
Fattade inte hur de stod ut med oss, eller så gillade dem att de fick underhåll av oss brudar !

Later !

"Lite Kaffe och lite annat !"

En lyckad kväll med mina hoes, kalla mig pimp. Vi kollade på "Stepbrothers" tills filmen fuckade sig.MEN BRA! Hmm inte så lyckat. Då bestämde vi oss för att göra egna filmer, med Disney tema. Vi körde på Djungelboken, grymt bra, kommer upp på youtube en vacker dag ! Jag själv gjorde succé i den nya "Pimp the hoes" mycket bra action, ni får se. Skäms jag ? Nej nej, ni kan inte ana det....

Men frågan är.......... Vad var det i kaffet ?

Svaret kommer i nästa inlägg.....


Yay ny kaffemaskin hemma !

Igår kom pappa hem med en ny kaffemaskin, eller det heter väll espressomaskin men i alla fall kan man göra Kaffe Latte med den. Vilket är något som jag älskar väldigt mycket. Happiness !

Idag är det fredag jag har inga planer för dagen men jag hoppas på att det händer något kul i alla fall. Det kanske blir någon film eller något får se hur det blir. 

Imorgon lördag blir det stan med Caroline det kommer bli bra, har kommit på att jag behöver införskaffa lite nya saker kläder så att säga. Får se var jag få med mig hem. Skriver senare om det. 

Ismen - Alla gillar brudar


Lördag ffs !

Woho ! Äntligen lördag igen bästa dagen på hela veckan eller fredag är också bra. Jaja planarna för idag är shopping och jhag får mina pengar nu i ocktober, underbart ! Har en del saker jag behöver skaffa mig. Tar det senare om jag får tag i dem.


Borde

Yo Gangsters !

Jag har kommit på att jag ska bli mera aktiv hära från och med idag. Fredag idag och jag vet inte vad som händer idag, suck ! Jag hoppas att någon vill hitta på något iaf. Aja snart ska jag till skolan usch säger jag, verkligen ingen lust. Har redovisning idag, nej säger jag, det äre faktist inte okej.

En sak jag har kommit på är att det är 100% chans att dö varje dag vem vet vad som kan hända. Man kan bli uppäten av en kannibal eller vad som helst. Ingenting är omöjligt !

Seriöst !

GÅR INTE LÄGGA UPP BILDER NÅGONSTANS, JAG FLIPPAR !


Bad & middag

Imorgon fredag blir det bad och middag för alla som kan komma. Vilka är på ?

RSS 2.0