Minnen


Snyggt till vår/sommaren


Jobbigt

Jag vaknade klockan 6 av att jag hade glömt släcka min sänglampa, suck. Som tur somnade jag om igen. Jag blev väckt 11 av mamma. Jag var lite borta, jag sa: Vadå ? va ? Kommer inte riktigt ihåg men något åt det hållet. Jag har suttit lite vid datorn. Det bar av till Huddingecentrum för att jag skulle byta mig kjol till en större storlek. Hittade en small så jag blev lycklig. Nu sitter jag här och gör inte så mycket. Jag kom igång lite med mitt uppvärmningsprogram, känns bra. Jag har börjat på styrkelåten, den är lättast. tycker jag iallafall.

1 månad kvar

Idag är det precis en månad kvar tills jag fyller 18 år. Unbelieveble. Själv har jag inte förstått det ännu. Men det är ganska snart måste jag säga. Jag önskar mig mest en bärbardator. Skulle vara skönt, kommer behöva en till Kanada om det blir av, förhoppningsvis !

Laters

Sommar längtan



Bilden skriker sommar. Bilden är tagen på Gotland. Jag photoshopa även en bild på Caroline, men jag väntar med att lägga upp den. Hon kanske hatar den vem vet...

Jag gjorde denna bild lite "oldstyle", det var väldigt passande. Vill ju verkligen visa att det var ett fint minne. Nuj har jag  verkligen öppnat mina ögon för Photoshop. Glädjen sprider sig.

Nu ska jag leka med Photoshop

I brist på något att hitta på ska jag redigera lite bilder hade jag tänkt mig. Får väll se om jag vågar lägga upp dem på bloggen sedan. Keep hoping.

Jag kom hem med fyra tidsskriftsamlare från IKEA, snygga och stilrena 19 :-/ st. Ett bra köp Jag får se om jag vill ha något annat att utsmycka mitt kära rum med. Jag kände förut att jag blev väldigt peppad att fixa i ordning massor och köpa nya saker.

Jag funderar verkligen om jag ska ta och storstäda och rensa lådor och andra undangömda skrymslen, kan verkligen behövas.

Det vbar allt för mig.... Men om jag kommer på något vettigt att skirva kompleterar jag med det.

IKEA

Snart ska jag och pappa till IKEA, check some stuff out.

Skoldagen var kort, ganska onödig, jag gick från 9-11. Vi hade endast utvärdering med treorna. Det var en lung dag iallafall. No stress. Idag tror jag att jag bara ska chilla och jag ska göra mitt uppvärmningsprogram också, well well.

Mer infornation senare. Jag ska nog se Let's dance också, kanske Hulken, you never know. Just det jag satt och kollade på Heroes, jag ser på första säsongen har inte sett den. Älskar den mest.

Bye bye !

Vad tycks om designen ?

Igår fixade jag designen på bloggen, behövdes.

Träna, träna, träna !

Första dagen i skolan måste bara säga "Herregud!" körde stenhårt från början. Ingrid gav oss läxa, I can't believe it !
Men men, jag somnade ett antal gånger på Sh-lektionen, jag klarar inte av att se på filmer på lektioner. Vi slutade iallafall tidigt vid 14.00. Sedan missade jag två bussar för jag inte orkade springa, jag hade mycket att bära. Sedan efter ett bra tag kom bussen och då träffade jag fru Lindblom som också skulle hem till sig.

Snart ska jag och mamma iväg och träna Gymstick, jag får se om jag tycker det är kul. Men jag och kompisarna har pratat om boxining ett bra tag, det är snart dags att kolla upp det tycker jag.

Hängde naken i liften

Kolla in denna nyheten ! 
Stackars man som hängde naken i en kvart. Men ändå lite komiskit !

Herbert the pervert

Check this out!

The Simpsons röster


Sommarkänslor


Stan med Caroline

Jag började dagen med att gå upp 10.20, för att jag och Caroline skulle åka till stan och hon skule köpa en present till sin mamma. Det blev lite mer shopping, men vi tänkte inte vara där så länge. Så blev det inte, det blev en heldag. Vi fikade på vårat budgetställe, vid Hötorget. Jag tog en kaffe Latte och och vi delade på en chokladruta, väldigt mumsigt. Vi blev väldigt nöjda med våra skjortor vi köpte. Jag blev vädigt pepp på sommar alltså. Tänk skärgården sola och bada på en lång sandstrand eller några mysiga klippor. Jag ser allting framför mig och det gör mig glad. På sommaren är allting möjligt !


Sommaren 2007


Jag är en astronaut xD



Jag går alltid runt och sjunger på denna låten, den äger !

Flottsbro idag

Det var riktigt kul att åka skidor idag. Det var jag, Ebba och Cissi. Det var ca -7 grader, men jag frös inte så mycket med det var väldigt kul. Jag längtar verkligen till sportlovet nu, då hoppas jag att det blir att dra upp till fjällen , vore kul !


Skidor

Flottsbro imorgon kanonkul !

Porrigt värre


Yey lyckad dag !

Idag sa vi hejdå till Gabriella som åker tillbaka till Zambia, synd att det blev första och sista gången jag träffade henne. Jga hoppas att jag kan träffa henne vi påsk. Vi åkte hem till Elin och spelade Guitarhero och singstar. Första gången jag testade Guitarhero, det är väldigt kul. Jag vill ha det väldigt gärna. Men jag har Xbox då funkar det inte.

Imorgon blir det Heroes-maraton det ska bli kul. Sedan sover folket hos mig, mysigt !


Bara för att jag tycker om OC låten


Bästa nyår ever

Jag måste erkänna att detta nyår var det bästa på länge. Väldigt kul och lyckat. Sara, Elin och Caroline joinade mitt hus. Kanonkul. Lyckat brudar. 2009 kommer bli ett bra år hoppas jag. Efter vi badade i min badtunna och kollat på raketerna gick vi till Sara och alla "sov" där. Eller vi kollade på OC till fem. Vid nio drog Caroline hem och vi andra sov till 14.00 ungefär. Sedan blev det frukost och mera OC. Jag är fast helt galen i Ryan (Ben McKenzie)måste jag säga.



RSS 2.0