Happy new year !

 

Vad händer ikväll ?

Hallå vad händer ikväll människor ?

Idag har jag varit i både Farsta och i Länna och sedan handlat mat. Igår hade vi roligt, vi spelade guitarhero rockband och singstar med Abbalåtar, det  vargrymt kul. Sedan blev det bio och vi såg Yes man, jag älskade filmen. Speciellt Jim Carrey han var som gjord för att vara Yes man.


Oasis - Wonderwall


Bio imorgon

Vilka är på att se Yesman ?

Bloggen skiter sig !

Jag hittar inte rätt grejer att ändra i bloggen, det bara skiter sig.

Jag pillar på bloggen

  

Typiskt

Det lite irriterande att bli sjuk på lovet, det är något som alltid drabbar mig. Varför ? Jag blev förkyld i söndags och näsan rann hela tiden. Nu hostar jag och nyser hela tiden. Men det går över snart hoppas jag.

Julafton var väldigt bra 16 peroner på en väldigt liten yta. Det blev massor med julklappar till alla. Jag fickm bland annat ett zoomobjektiv, en digital fotoram, smink, kläder, parfym och lite allt möjligt.

Idag bär det av till farmor och farfar på middag. Jag har  ännu inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, antagligt något av det jag fick i julklapp.

Av min kära kusin Ellen ficka jag kattmat, väldigt snällt måste jag säga eller jag säger det med en gnutta ironi. Men jag bjuder gärna på den på nyår. '

Imorgon blir det shopping med Carro, det är ju mellandags rea så det är bra.

Maakus spartips


Under konstruktion !

 

Julklappar

Idag blev det av att jag köpte julklappar. Var med mamma, pappa och bror. Först var vi i stan och sedan åkte vi till Nackacentrum eller heter det så ? Jag är klar med alla julklappar. så jag pustar ut. Imorgon drar jag till landet och julen firas där med familjen och hela tjocka släkten från mammas sida. Nu sitter jag här gör varken någonting. Ska jag photoshopa lite kanske ?

Through glass


Ingen skola på ett tag

LOOOOOOOOOOOOOOOOV ! Äntligen måste jag säga. Julavslutningen var riktigt bra, jag skrattade väldigt mycket. Alla som uppträdde var mycket duktiga. Men vad ska jag säg jag för söker få tag på folket, verkligen alla dissar mina sms. Blir ju upprörd, som man inte finns eller något. Antagligen händer det ingenting ikväll och jag deppar inför det. Allt jag ser är mörker. Kom och tänd ett ljus.

No shopping

Det blev ingen julklappsshopping idag eller vad jag ska kalla det. Hela familjen är typ sjuka, eller alla utom jag.Men jag vill verkligen inte bli sjuk nu till lovet. Det skulle inte vara kul. Det var skola som vanligt idag, slappa lektioner hade vi. Vi fick sluta tidigare också idag. Det var skönt.

Cheers

Snöflinga


Dagens händelse

Idag var verkligen dagens händelse. Ända sedan vi började skolan är det en snubbe eller ett emo som jag och Sofie "stalkar". Eller vi kollar mest på honom. Men till saken, han pratade med oss och frågade om vi hade tändare. Men det roliga var att han gick upp för trapporna och sedan gick han ner igen bara för att vi var där han brukar sitta. Det var lite kul, Sofie blev också bjuden på en cigg av honom.Mycket skratt måste jag säga. Vi skrattade väldigt mycket.

:(

Inget Gossip Girl idag ledsen min. Eller som Kalle säger "ledsna barn"

Karsten Torebjer




Haha stört jäkla roligt.

Lång dag

Idag har vi redovisat våra hemsidor. Eller vi fick titta på någon annan i klassens hemsida och svara på frågor om den. Det var inte kul men det var okej, skönt att slippa anstränga sig på lektionen. Sedan på foto fick vi redovisa våra bilder. Är ganska nöjd med dem.

Jag älskar photoshop


Darkness itself


Haha alla sov

Det var lite kul på engelskalektionen idag. Vi har något läsprojekt som vi har varje vecka på vissa lektioner. Idag läste vi på engelskan. Men till saken, nästan alla som läste sov på lektionen. Jag erkänner jag nickade till ett antal gånger. Lite jobbigt eftersom jag läste samma sida i boken flera gånger.

Drog

Denna dag har både varit upp och ner. Började dåligt med massor av plugg och jag var helt förstörd. Sedan tog jag mig samman och började plugga på. Känns som lite sitter iallafall. Nu har jag sett ett antal Gossip Girl ansnitt. Jag kan ju säga att jag är beroende, serien är en drog och det är svårt att slita sig från det. Jag har sett till nionde avsnittet ska fortsätta och kolla imorgon kanske.


Lekte lite med Photoshop


Ny dator kan man säga !

                                           

Lika som bär



Ed westwick                                                      Måns Zelmerlöv

Lediga fredag

Oj oj oj ! Jag somnade i Företagsekonomi boken, jag är trött. Vet inte hur det gick till. Jag har inte gjort så mycket idag.Suttit en hel del vid datorn och tittat på TV. Det är min dag i stora drag. Jag glömde att jag har skrivit min önskelista idag också. Nu kommer alla veta vad jag önskar mig. Högst upp på listan kom dator. Det  behövs verkligen lite nytt krut här.

Yeah

Nu har jag äntligen skrivit min önskelista, ännu har jag bara kommit på 19 saker. Lovar att det kommer fler saker.

Snygga kändisar



Men vem är snyggast ?

Partydress



Denna fina klänning vill jag ha. Men problemet är att den är från Usa och den forever21. Jag vill ha den !

Komma igång...

Jag måste verkligen komma på något att skriva om på direkten. Känns som jag tappat inspirationen. Jag drar ner växeln även i skolan känns det som. Jag är slut ingen kraft kvar. Urladdade batterier kan jag beskriva det som. Det blir sista veckan i skolan nu på måndag jag ska kämpa tills lovet. Idag badade vi på idrotten det var roligt, eftersom vi körde "vattenvolleyboll". Mitt lag hade jättefula mössor på oss, nästan badmössor. Det var hemskt men det så roligt ut. Sedan hade vi något runt magen som gjorde att vi flöt också, häftigt ! Jag är ledig imorgon så skönt verkligen och ajg ska sova ut.

Duktig jag är vissa saker saknas

Idag gjorde jag klart hemsidan som ska vara inne egentligen på tisdag. Men det är väldigt skönt att slippa den nu. Jag har pillat på mina bilder till foto b uppgiften. Det blir bra hoppas jag, ser lite kritiskt ut nu men jag gör så gott jag kan. Vad ska jag mera berätta om. Jag känner stressen in för jul. Ingen julklappslista skriven eller julklappsshopping för den delen heller. Vad ska jag ta mig till? Hoppas det sker ett mirakel nu. Jag hoppas, tror och vill.

Photoshop

Äntligen har jag intstallerat Photoshop Cs4 men massor av skrik och ilska. Jag ville verkligen ta sönder något. Nu är den över iallafall. Så jag har pillat på bilderna som jag ska ha till vår fotouppgift. Den ska vara klar tills tisdag så det är bäst att jag jobbar på med dem. Blev inte så nöjd med den första bilden. Men jag tar det imorgon.

Vanlig trött dag

Idag var det svårt att hålla sig vaken i skolan. Jag var väldigt trött och det är jag fortfarande. Mediakommunikationen var väldigt jobbig, analyserade filmen Taxi driver. Det tog mer än hela lektionen. Vi var hungriga och sådär. Jag väntade på min kompisar som var aningen sena till skolan. Det deladeas ut polkagrisar, jag tog två busig som jag är. Jag är stolt över min nästan klara hemsida, jag har bara lite information at skriva in. Det ska bli skönt att vara ledig på fredag, längtar.

Det är sista avsnittet av Desperate Housewives hur ska jag kunna klara mig ? Jag vet inte när det börjar igen heller, men det återstår att se. Men Gossip gilr går fortfarande. Jag ligger ett avsnitt före Tv:n, känns stabilt.

The Killers

Jag vill ha The killers nya platta i julklapp. De är underbara älskar deras musik bara. Jag hittar ingen bild på skivan, men jag hoppas att det kommer. Jag som ville göra lite färggrannt i min blogg. Mission failed!

<3


Julstressen

Jag har inte köpt en enda julklapp, det känns sisådär. Börjar känna stressen. Men jag tror jag ska fixa lite julklappar på fredag men det är inte säkert. Jag har tjatat som en galning om att jag vill åka till IKEA men ingen är direkt road av det. Det är också snart lov, jag blir lycklig vi slutar den 19:onde december. Halleluljah ! Några tips på julklappar ?

Inget speciellt

Idag var en dag som jag kallar riktigt seg. Skulle fotat till fotoprojektet men det gick ju som det gick. Blev ingenting av det men jag har en annan idé. Jag hoppas att vi kan intallera skannern så att jag kan göra mina bilder. Annars vet jag inte vad jag ska göra och ta mig till. Jag har skrivit på min uppsats om Shakespeare, nu återstår det att hitta ett verk av honom och ett utdrag av en text och ett citat. Men jag går till bibloteket imorgon. Känner stressen av hela arbetet.

Haha Slutet äger :)


Var hos kusinen

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Det enda är att jag skrev lite om Shakespeare. Det var inte så roligt, men det måste bli gjort. Sedan vid två åkte vi till kusinerna, Oskar fyllde  år för någon dag sedan. Så jag och familjen var där och fikade. jag bråkade mest med Oskar och Ellen. Kul kul, riktig kusin kärlek. Nu på kvällen gick vi på restaurang en polsk, god men mäktig mat. Snart kommer vännerna jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det återstår att  se. Kul blir det iallafall. 

Karsten Torebjer - Nightvision


Händer ju aldrig någonting

Jag sitter hemma igen som vanligt. Känns som om jag är förbannad på ingenting, kan inte sätta fingret på det. Kanske för att alla helger är så bortkastade med tid. Eftersom den förstörs med allt pluggande. Det är så jobbigt jag längtar till lovet verkligen. Bara ta det lungt luta mig tillbaka och ta det lungt. Det ska ätas god mat, öppna julklappar och shoppas. Framför allt umgås med familj och vänner. Fast nu saknar jag julkänslan, var är julen?

Gör hemsida

Jag sitter och gör Christoffer Columbus hemsida. Den blir snygg såklart. 



Pluggat och klart

Idag har jag pluggat som bara den. Jag ritade alla kungar och en drottning (Kristina). Känner mig väldigt duktig, Jag hoppas att jag kan det också, att allting har satt sig, nu när jag kämpat så mycket. Till helgen blir det nog att umgår med vännerna och kanske köpa julklappar också. Vet redan några jag ska fixa. Men verkligen inte alla ännu.

Är så trött

Jag kan bara säga en sak. Jag är så trött på alla läxor och prov som vi har. har inte har någonfritid på flera helger. vad är det med skolan ? Känns som jag bryter ihop nästan här. Jag hat intye ens kunnat träffa mina kompisar på väldigt länge. Det är svårt för mig att komma igång att plugga idag. Jag sitter förmestadels och äter choklad. Det är en tröst men egentiligen inge vidare. För att det är lättare att få finnar och dålig hy. Men jag lovar och svär jag ska plugga idag, men jag har någon spärr i huvudet som säger NEJ! Jag kan säga så att ajg har pluggat så mycket de senaste veckorna så nu är jag helt slutkörd jag behöver göra annat också, men jag har liksom inte haft friheten.

Dans

Vi körde flera danser på idrotten idag tex Vals, Bugg, Foxtrot och några folkdanser. Jag fick vara kille hela tiden. Det var inte riktigt min grej känner jag. I övrigt var det kul. Det gick ganska bra att vara kille, men jag hade lite svårt att föra dansen. Ska snart återgå till historia pluggandet, prov imorgon, oh dear !

Choklad

Jag fick en två chokladaskar av några gymnaster, väldigt gulligt av dem tycker jag. Nu är gymnastiktermimen slut och nästa börjar någonstans i januari. Hoppas att det blir lika kul som denna termin. Jag sitter här på plugg paus och letar nyheter om Mellanöstern  och Nordafrika. Vi har alltid nyheter med oss på torsdagar till  samhällskunskapen.

Julavslutning

Idag har vi julavslutning med våra gymnaster. Det ska bli kul och mysigt. Men det som är synd är att det inte är någon julstämmning alls. Jag menar det finns ingen snö. Var är julen ? Jag har inte ens någon chokladkalender, men det är inte vår bästa vän precis. Men nu till julen blir det så att man äter massor av onyttig mat och massor av godis. Varje år brukar jag göra ischoklad, det är gott men jag brukar inte ha tillräckligt mycket socker i, så då känner man den beska smaken. Men om det bara kom snö skulle det kännas ännu mera som julstämning.

Nu är iPoden i skick

NU har jag uppdaterat mig kära iPod, känns väldigt bra. Nya fräsh musik att njuta till. Bland annat Augustana, Arctic Monkeys, Papa Roach, Yellow Card, m fl.

Nu är det sovdags men jag är inte trött, ajg har druckigt två stycken kaffe Latte och två koppar te. Jag har är grymt pigg. Sedan har jag sprungit på toaletten stup i kvarten. Ja det var allt för mig, godnatt.

Desperate houswives

Det känns som alla peronerna döljer någonting, för de verkar vara så lömska eller vad jag ska säga. Som om de har någonting lurt på gång. Men det är grymt spännande.

Never again

Jag vill bara blunda och aldrig se igen.

Historia

Jag sitter och pluggar historia, det är dötråkigt.

Arctic Monkeys


plugg

Denna veckan går åt enbart att plugga. Det känns inge kul. Jag har matteprov imorgon och historiaprov på fredag, jag hoppas jag klarar dem. Nästa vecka har jag filmkunskapsprov. Mycket att plugga till. Vet inte vad jag ska ta mig till.

Helt skumt

Jag kom och tänka på idag att, jag inte har ätit någon lunch på tre dagar. I helgen hade jag inte tid med lunchen och idag var det äcklig mat i skolan. Jag har liksom inte kännt någon lunchlust eller hur jag ska uttrycka mig. Kanske låter dumt, men jag svälter inte mig själv. Jag känner inte att det behövs direkt. "Jag är lagom tjock man i mina bästa år" Karlsson på taket citat. Jag känner verkligen att jag är hungrig nu och jag måste ta något att äta. Sedan blir det att ta tag i läxorna, suck !

RSS 2.0